itulau_fanua

tala fou

O le Global Wind Report 2024 na faʻasalalauina, faʻatasi ai ma se faʻamaumauga faʻateleina faʻateleina i le faʻapipiʻiina o gafatia e faʻaalia ai le malosi lelei.

I le aso 16 o Aperila, 2024, na tatalaina ai e le Global Wind Energy Council (GWEC) leLipoti ole Matagi ole Lalolagi 2024i Abu Dhabi. O le lipoti o loʻo faʻaalia ai i le 2023, o le malosi o le matagi fou faʻapipiʻi a le lalolagi na ausia se faʻamaumauga e 117GW, o le tausaga sili lea i le talafaasolopito. E ui i le vevesi o faiga faaupufai ma le tamaoaiga o le siosiomaga, o le malosi o le matagi ua ulufale atu i se vaitau fou o le faatelevaveina o le tuputupu aʻe, e pei ona atagia i le COP28 faʻasolopito o le faʻaluaina o malosiaga faʻafouina i le 2030.

截屏2024-04-22 15.07.57

O leLipoti ole Matagi ole Lalolagi 2024fa'amamafa le tulaga o le tuputupu a'e o le malosi o le matagi i le lalolagi:

1.O le aofaʻi o le gafatia faʻapipiʻi i le 2023 o le 117GW, o se faʻaopoopoga o le 50% faʻatusatusa i le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai;

2.O le 2023 o se tausaga o le tuputupu aʻe o le lalolagi, ma 54 atunuu o loʻo fai ma sui o konetineta uma o loʻo i ai ni mea fou faʻapipiʻi eletise;

3.Ua siitia e le Global Wind Energy Council (GWEC) lona 2024-2030 fua faatatau o le tuputupu aʻe (1210GW) i le 10% e faʻafetaui i le faʻatulagaina o faiga faʻavae tau pisinisi i totonu o tamaoaiga tetele, le gafatia mo le malosi o le matagi i fafo, ma le faʻatupulaia o faʻamoemoega o maketi faʻatupulaia ma atinaʻe. tamaoaiga.

Ae ui i lea, o loʻo manaʻomia pea e le alamanuia o le matagi le faʻaleleia o lona gafatia faʻapipiʻi tausaga mai le 117GW i le 2023 i le itiiti ifo i le 320GW i le 2030 ina ia ausia sini o le COP28 ma le maualuga o le vevela o le 1.5 tikeri Celsius.

O leLipoti a le Matagi o le Lalolagio lo'o tu'uina mai ai se fa'afanua auala e ausia ai lea sini. E valaʻau le GWEC i le au fai tulafono, tagata teu tupe, ma nuʻu e galulue faʻatasi i vaega taua e pei o tupe teufaafaigaluega, sapalai sapalai, atinaʻe faiga, ma maliega lautele e fausia ai tulaga mo le tuputupu ae o le malosi o le matagi seia oʻo i le 2030 ma tua atu.

截屏2024-04-22 15.24.30

Na taʻua e Ben Backwell, Pule Sili o le Global Wind Energy Council, "Matou te fiafia e vaʻavaʻai i le faʻatupulaia o le gaosiga o le malosi o le matagi, ma matou te mitamita e ausia se faʻamaumauga fou faaletausaga. faia nisi mea e faʻaalia ai le tuputupu aʻe ma ulufale atu i le ala 3X e manaʻomia e ausia ai le leai o se faʻauluina o le tuputupu aʻe o loʻo faʻalauteleina i nai atunuʻu tetele e pei o Saina, Amerika, Pasila, ma Siamani, ma tatou te manaʻomia nisi atunuʻu e faʻaumatia pa puipui ma faʻaleleia maketi. fa'avae e fa'alautele ai le fa'apipi'iina o le malosi o le matagi."

"E mafai ona tumau pea le le mautonu o geopolitical mo se vaitaimi, ae i le avea ai ma se tekonolosi suiga malosi, e manaʻomia e le alamanuia o le matagi le au fai tulafono e taulaʻi atu i le faʻatalanoaina o luitau o le tuputupu aʻe e pei o le fuafuaina o fagu, laina laina, ma le le lelei o le fuafuaina o tauofoga. O nei faiga o le a matua faateleina ai le poloketi. numera ma tilivaina, nai lo le toe foʻi atu i faiga faʻatapulaʻaina fefaʻatauaʻiga ma faiga faʻatauvaʻa faʻatauvaʻa Faʻamalosia le galulue faʻatasi o le lalolagi e taua tele mo le faʻalauiloaina o se siosiomaga faʻapisinisi lelei ma sapalai sapalai lelei, lea e manaʻomia e faʻavavevave ai le tuputupu aʻe o le matagi ma le malosi faʻafouina ma fetaui ma se ala o le 1.5. tikeri Celsius maualuga le vevela."

1. 2023 o le tausaga e maualuga le malosi o le matagi i luga o le matafaga i luga o faamaumauga, faatasi ai ma le tausaga e tasi e faʻapipiʻiina le gafatia e sili atu i le 100 GW mo le taimi muamua, e oʻo atu i le 106 GW, o le faʻaopoopoga o le tausaga i le 54%;

2. 2023 o le tausaga lona lua sili ona lelei i le tala faasolopito o le faʻapipiʻiina o le malosi o le matagi, faʻatasi ai ma le aofaʻi faʻapipiʻiina o le 10.8GW;

3. I le 2023, o le malosiaga fa'apipi'i fa'aopoopo fa'atasi o le lalolagi na fa'apipi'iina le malosi e sili atu i le tulaga muamua TW, fa'atasi ai ma le aofa'iga fa'apipi'i gafatia o le 1021GW, o le si'itia o le 13% i lea tausaga ma lea tausaga; 

4. O maketi pito i luga e lima o le lalolagi - Saina, Amerika, Pasila, Siamani, ma Initia;

5. O le malosi fou faʻapipiʻi a Saina na oʻo atu i le 75GW, faʻatulagaina se faʻamaumauga fou, faʻamaumauga mo le toeitiiti 65% o le malosi fou faʻapipiʻi a le lalolagi; 

6. O le fa'atupulaia o Saina na lagolagoina le fa'amauina o tausaga i le itulagi o Asia Pasefika, ma le si'itaga i lea tausaga ma lea tausaga e 106%; 

7. Latina Amerika foi na oo i faamaumauga o le tuputupu ae i le 2023, faatasi ai ma se siitaga i lea tausaga ma lea tausaga o le 21%, faatasi ai ma le malosi fou o Pasila o le 4.8GW, tulaga tolu i le lalolagi atoa;

8. Fa'atusatusa i le 2022, ua fa'atupuina le malosi o le matagi i Aferika ma Sasa'e Tutotonu e 182%.

截屏2024-04-22 15.27.20

Fai mai Mohammed Jameel Al Ramahi, Pule Sili o Masdar, "Faatasi ai ma le maliega iloga a le UAE na ausia i le COP28, ua tuuto le lalolagi i le faaluaina o malosiaga faʻafouina o le lalolagi i le 2030. O le malosi o le matagi o le a faia se sao taua i le ausiaina o nei sini, ma le Global Wind. Energy Lipoti o loʻo faʻamaonia ai le faʻatupulaia o faamaumauga i le 2023 ma o loʻo faʻamatalaina ai laasaga e manaʻomia e faʻaluaina ai le malosi o le savili e faʻatatau i lenei tautinoga."

"O loʻo tulimatai atu Masdar i le faʻaauau pea ona galulue faʻatasi ma a tatou paaga ma sui o le GWEC e faʻamalosia le atinaʻeina o le gaosiga o le malosi o le matagi i le lalolagi atoa, lagolagoina nei faʻamoemoega, ma faʻataunuʻuina tautinoga a le UAE consensus."

"O le auiliiliga o le Global Wind Energy Report o loʻo tuʻuina mai ai se faʻamatalaga manino o le gaosiga o le malosi o le matagi ma o se pepa autu mo le faʻaaogaina o le malosi o le matagi e ausia ai le sini autu a le lalolagi," o le tala lea a Girith Tanti, Sui Peresetene o Suzlon.

"O lenei lipoti o loʻo faʻamaonia atili ai loʻu tulaga e tatau i malo uma o le atunuʻu ona taumafai e faapaleni faʻamuamua i le lotoifale ma le lalolagi atoa ina ia ausia la tatou sini masani o le faʻaluaina o malosiaga faʻafouina. fa'ata'ita'iga e fa'alautele ma fa'atumauina se feso'ota'iga fa'afouina o le malosi fa'afouina, a'o fa'ate'aina fa'alavelave fa'atinoina ma ausia ai le tuputupu a'e vave."

截屏2024-04-22 15.29.42

"Po o le a lava le mea na ou faamamafaina e le o se mea tele: e le mafai ona tatou puipuia le faʻafitauli o le tau i le tuʻuesea. E oʻo mai i le taimi nei, o le lalolagi i Matu o loʻo tele na faʻaaogaina le suiga o le malosi lanumeamata ma e manaʻomia ai le lagolago a le lalolagi i Saute i tekinolosi taugofie ma sapalai filifili e faʻaalia. le gafatia moni o le malosi faʻafouina o le faʻafouina lea o loʻo manaʻomia e lo tatou lalolagi vaeluaga i le taimi nei aua e mafai ona ausia le faʻaogaina o le eletise, faʻamautinoa le faitau miliona o galuega fou, ma faʻafetaui manaoga masani o le ea mama ma le soifua maloloina lautele."

截屏2024-04-22 15.31.07

"O le malosi o le matagi o le maatulimanu o le malosi faʻafouina ma o se faʻamautu autu o lona faʻalauteleina o le lalolagi atoa ma le saoasaoa o le vaetamaina. O matou i le GWEC o loʻo galulue malosi e faʻapotopotoina lenei alamanuia ina ia ausia la matou sini o le ausiaina o le malosiaga faʻapipiʻi eletise o le 3.5 TW (3.5 piliona). kilowatts) i le 2030." 

O le Global Wind Energy Council (GWEC) o se faʻalapotopotoga faʻapitoa e faʻatatau i le alamanuia atoa o le malosi o le matagi, ma sui auai e aofia ai pisinisi, faʻalapotopotoga a le malo, ma faʻalapotopotoga suʻesuʻe. E 1500 sui o le GWEC e sau mai le silia ma le 80 atunuu, e aofia ai le gaosiga o masini atoa, tagata atiaʻe, faʻatau vaega, faʻalapotopotoga suʻesuʻe, savili poʻo malosiaga faʻafouina o atunuʻu eseese, faʻatau eletise, tupe ma inisiua, ma isi.

 

 

Shanghai Orisen New Material Technology Co., Ltd
M: +86 18683776368(faapea foi WhatsApp)
T:+86 08383990499
Email: grahamjin@jhcomposites.com
Tuatusi: NO.398 New Green Road Xinbang Town Songjiang District, Shanghai


Taimi meli: Apr-22-2024