itulau_fanua

tala fou

Epoxy Resins - Faʻatapulaʻaina maketi vaʻaia

I le aso 18 Iulai, o le ogatotonu o le kalave o le bisphenol A na faʻaauau pea ona siʻitia le maketi. Sasa'e Saina bisphenol O fefa'ataua'iga maketi tau averesi i le 10025 yuan / tone, fa'atusatusa i le aso fefa'ataua'iga talu ai na si'itia ai le 50 yuan / tone. O le itu tau o le lagolago i le lelei, o loʻo ofoina atu e le au faʻatau oloa e faʻatumauina se tulaga maualuga, o le naunau e faia faʻasalaga e le maualuga, o le manaʻoga i lalo e lautele, o le tagata faʻatau e tausia se manaoga faʻaeteete, o le maketi tau fefaʻatauaʻiga e mautu.

O le tau o le maketi epichlorohydrin i Saina i Sasae e 7,650 yuan/tonne, mafolafola pe a faatusatusa i le aso o fefaʻatauaʻiga talu ai. O le tele o tagata gaosi oloa e ofoina atu le faʻamoemoe mautu, i lalo ifoepoxy resinie le lelei le faʻatonuga, o tagata faʻatau i le maketi toe faʻaleleia le faʻamoemoe e maualalo, o le fefaʻatauaʻiga maketi e mama.

Epoxy Resins

  Epoxy resinimaketi e mautu ma feoaiga laiti, falegaosimea e tuuina atu poloaiga muamua, o le fefaʻatauaʻiga maketi na o le manaʻomia o se faʻaopoopoga tasi. O lo'o i ai pea le lagolago fa'alua fa'ato'aga, o lo'o mumusu le au gaosi oloa e lafo i tau maualalo, e le lava le fa'atumuina o le fa'aputuga maualuga, o lo'o fa'amoemoe le aufaipisinisi autu e fa'amautu uta, o nisi fale gaosi e tusa ai ma a latou lava fa'atonuga ma fa'atauga i luga teisi. Resin i lalo teteʻe i tau maualuga, ma le maketi o oloa bearish mafaufau, le taimi puupuuepoxy resinifa'atali maketi ma va'ai mae'a galuega.

 

 

Shanghai Orisen New Material Technology Co., Ltd
M: +86 18683776368(faapea foi WhatsApp)
T:+86 08383990499
Email: grahamjin@jhcomposites.com
Tuatusi: NO.398 New Green Road Xinbang Town Songjiang District, Shanghai


Taimi meli: Iul-22-2024