itulau_fanua

tala fou

[Fa'alaua'itele Fa'apitoa] O pisinisi a le carbon fiber a Toray o lo'o fa'aalia le maualuga o le tuputupu a'e i le Q2024 fa'afetai i le toe fa'aleleia o le va'alele ma le uila afi.

I le aso 7 o Aokuso, na faalauiloa ai e Toray Iapani le kuata muamua o le tausaga faʻaletupe 2024 (Aperila 1, 2024 - Mati 31, 2023) e oʻo ia Iuni 30, 2024 le tolu masina muamua o faʻamaumauga tuʻufaʻatasia, o le kuata muamua o le tausaga faʻaletupe 2024 Toray atoa faʻatau o le 637,7 piliona yen, faʻatusatusa i le kuata muamua o le tausaga faʻaletupe 2023 578,1 piliona yen, o se faʻaopoopoga i le 10,3%; O tupe maua fa'agaioiga na fa'atupula'ia 83.1% i le ¥38.1 piliona, a'o tupe mama e fa'atatau i tagata e ona le kamupani matua na fa'atupula'ia i le 92.6% i le ¥26.9 piliona.

Ae maise, o Toray'salava kaponivaega pisinisi tu'ufa'atasi na fa'atupula'ia i le 13.0% i le kuata muamua o le tausaga fa'aletupe 2024, ma avea ai ma vaega e sili ona maualuga le si'itia i pisinisi autu a le kamupani, ona o lo'o fa'aauau pea ona toe fa'aleleia le tele o talosaga tau vaalele, ma o lo'o faasolosolo malie fo'i ona toe fa'aleleia le fa'aogaina o lau uila afi.

Faaalia e Toray Iapani, i le vaitaimi mai ia Aperila 1, 2024 ia Iuni 30, 2024, mai le vaaiga o le tamaoaiga o le lalolagi, o le a tumau pea le malosi o le US, o le a toe faaleleia Europa, ae o le a faaauau pea ona faaletonu le tamaoaiga o Saina, ae o le a faaauau pea le tamaoaiga o Iapani. ia faasolosolo malie. I lenei tulaga maualuga, o le Toray Group o loʻo faʻalauiloaina lana fuafuaga fou mo le pulega, le AP-G 2025 Project, talu mai le tausaga faʻaletupe 2023, ma le faʻamoemoe o le ausiaina o le tuputupu aʻe gafataulimaina, faʻataunuʻuina o tau, ma oloa ma auaunaga. sili ona lelei e ala i fuafuaga nei: "Tula'ia Tumau", "Fa'ai'uga Tulaga Fa'atauaina", "Oloa ma Au'aunaga Sili", ma le "Oloa ma Au'aunaga Sili". Fa'atupula'ia Fa'atupula'ia", "Fa'ai'uga Fa'ai'uga Tulaga Fa'atau", "Oloa ma Fa'agaioiga Lelei", "Fa'amalosia Pulega e Fa'atatau i Tagata", ma le "Fa'atonuga ma Pulega Tulaga lamatia" e ausia ai le tuputupu a'e mautu, gafataulimaina. Fa'atupula'ia gafataulimaina.

Mo le tolu masina muamua o le tausaga fa'aletupe 2024 fa'ai'u ia Iuni 30, 2024, fa'atusatusa i le vaitaimi tutusa i le tausaga fa'aletupe 2023, o tupe maua tu'ufa'atasi na si'itia i le 10.3% i le ¥637.7 piliona, o tupe maua autu na fa'atuputeleina i le 67.8% i le ¥36.8 piliona; o tupe maua fa'agaioiga na fa'atupula'ia i le 83.1% i le ¥38.1 piliona, ma o tupe maua fa'atatau i tagata e ona le kamupani matua fa'aopoopoina i le 92.6% i le ¥26.9 piliona yen.

I leFa'atasiga Fiber CarbonVaega o Pisinisi: fa'amanuiaina mai le fa'aauauina pea o le toe fa'aleleia i luga o le va'alele ma fa'ailoga o le fa'asolosolo malie o le fa'aogaina o lau uila afi, o le aofa'iga o tupe maua i le Carbon Fiber Composite Segment na si'itia i le 13.0% i le 77.7 piliona yen, ma o tupe maua autu na fa'atupulaia e 87.5% i le 5.1 piliona yen, faʻatusatusa i le 68.7 piliona yen i le vaitaimi tutusa o le tausaga faʻaletupe 2023.

E tusa ai ma le faʻaaogaina o talosaga, o le Toray's carbon fiber composites pisinisi vaega e masani ona vaevaeina i ni vaega tetele se tolu: aerospace, taʻaloga ma taimi paganoa, ma vaega tau alamanuia. I le kuata muamua o le tupe 2024, Toray'salava kaponicomposites tupe maua i le vaega aerospace na oʻo atu i le 27.5 piliona yen, faʻamauina mo le 35% o le aofaʻi, ma faʻatusatusa i le vaitaimi tutusa o le 2023, o le tupe maua na siitia i le 55%; o lenei vaega e mafua ona o le faʻaauauina o le toe faʻaleleia o vaalele faapisinisi. Ma o le carbon fiber o loʻo tuʻufaʻatasia tupe maua i taʻaloga ma taimi paganoa ma fale gaosi oloa i le kuata muamua o le tupe 2024 e itiiti se suiga pe a faʻatusatusa i le vaitaimi tutusa i le tausaga faʻaletupe 2023.

Ia Me 2024, Toray Carbon Magic, o se lala o Toray, na faipaaga ma le Japan Cycling High Performance Center (JCHC) e fausia ni uila uila fou se lua i lalo o le V-Izu brand, le TCM-1 ma le TCM-2. ose nofoaga mo a'oa'oga ua fuafuaina e fa'amalosia ma atina'e Iapani O le nofoaga tutotonu ose nofoaga fa'aa'oa'oga ua fuafuaina e fa'amalosia ma atia'e tagata ta'a'alo filifilia i ta'aloga ta'aloga ua filifilia e le Japan Cycling Federation. O uila vilivae o le a faʻaaogaina i tauvaga faʻavaomalo lea e auai ai le Japan Cycling Federation.

O le tamaoaiga o le lalolagi e foliga mai e faasolosolo malie ona toe faʻaleleia pe a faʻaitiitia le tau o tupe ma faʻatinoina le faʻaitiitia o tupe. O le tamaoaiga foi o Iapani o loʻo faʻamoemoe e toe faʻasolosolo malie. Ae ui i lea, o suiga e ono tula'i mai i faiga fa'avae tau tupe ma fefa'ataua'iga i totonu o le Iunaite Setete a'o sauni atu mo le palota a le peresetene, fa'aumi le pa'u o fanua fa'atau i Saina, fa'agesegese le taumafaina i le Iunaite Setete ma Europa ona o le tuai o le amataga o le fa'aitiitia o tului. , ma suiga i faiga faavae tau tupe a le Faletupe o Iapani ma fesuiaiga o fesuiaiga o tupe mai fafo o ni tulaga lamatia i lalo o le tamaoaiga o Iapani ma atunuu i fafo.

I lalo o nei tulaga, o le a faʻalauteleina e le Toray Group ana taʻiala autu i lalo o le fuafuaga tau pulega "AP-G 2025 Poloketi" ma faʻatautaia galuega faʻapisinisi i le faʻamoemoeina o le le mautonu. Mo le ono masina muamua o le tausaga fa'aletupe e fa'ai'u ia Mati 31, 2025, ua toe fa'afo'isia e Toray lana va'aiga tu'ufa'atasia, ma amana'ia ana fa'atinoga o pisinisi i masina muamua e tolu o le tausaga fa'aletupe ma le siosiomaga o pisinisi. O tupe maua tu'ufa'atasia fuafuaina mo le afa muamua o le tausaga fa'aletupe 2024 ua toe fa'aleleia i luga mai le 1.26 trillion yen talu ai i le 1.31 trillion yen, o tupe maua autu na toe fa'aleleia i luga mai le 60 piliona i le 70 piliona yen, ma tupe mama e fa'atatau i tagata e ona le kamupani matua. e 46 piliona yen.

 

 

Shanghai Orisen New Material Technology Co., Ltd
M: +86 18683776368(faapea foi WhatsApp)
T:+86 08383990499
Email: grahamjin@jhcomposites.com
Tuatusi: NO.398 New Green Road Xinbang Town Songjiang District, Shanghai


Taimi meli: Au-09-2024