ʻaoʻao_banner

nūhou

No ke aha ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hana i ka papahele anticorrosive me ka lole fiberglass?

ʻO ke kuleana o ka lole fiber aniani i ka papahele anti-corrosion

ʻO ka papahele anti-corrosion he papa o nā mea papahele me nā hana o ka anti-corrosion, waterproof, anti-mold, fireproof, etc. Alole fiber anianihe 'ano o ka ikaika ki'eki'e, pale 'ino.

ʻO ka papahele anti-corrosion

I ke kūkulu ʻana i ka papahele anti-corrosion, he mea koʻikoʻi ka lole fiberglass i loko. Hiki iā ia ke hoʻoikaika i ka pale ʻana i ka lole, ke kūpaʻa paʻa a me ka pale ʻana i ka corrosion o ka papahele, a ma ka manawa like, hiki iā ia ke hoʻonui i ka hana holoʻokoʻa a me ke ola lawelawe o ka papahele.

ʻO ka hopena o ka lole fiberglass i ke kūpaʻa abrasion o ka papahele anticorrosive

ʻO ke kūpaʻa abrasion o kahi papahele ʻo ia kona hiki ke kū i nā ikaika e like me ka friction a me ka abrasion mai nā mea i ka wā lōʻihi. Hoʻohuilole fiberglasshiki i ka papahele ke hoʻomaikaʻi maikaʻi i ka pale ʻana o ka abrasion o ka papahele a hoʻonui i ka lōʻihi.

Ka hopena o ka lole fiberglass i ke kūpaʻa ʻana o ka papahele anticorrosive

ʻO ke kūpaʻa paʻa ʻana o ka papahele e pili ana i kona hiki ke kū i ke kaomi o waho. I ka hana ʻana i ka papahele, hiki i ka hoʻohui ʻana i ka lole fiberglass ke hoʻoikaika i ka papahele, ʻoi aku ke kūpaʻa i ke kaomi a me ka liʻiliʻi i nā māwae a me nā deformation.

ʻO ka hopena o ka lole fiberglass i ka pale ʻana i ka corrosion o ka papahele anticorrosive

ʻO ka pale ʻana o ka corrosion o ka papahele e pili ana i kona kūpaʻa a me ke ola lawelawe ma lalo o ka hana o nā media corrosive e like me ka waikawa a me ka alkali. Ma ke ʻano he ʻelele o nā mea corrosion-resistant, hiki i ka lole fiber glass ke hoʻoikaika maikaʻi i ke kūpaʻa corrosion o ka papahele a hoʻoikaika i ka lōʻihi.

Hoʻohana i ka lole fiberglass i ke kūkulu ʻana i ka papahele

I ke kūkulu ʻana i ka papahele anticorrosive, hoʻohana pinepine ʻia ka lole fiberglass meepoxy resin, vinyl ester resin,polyurethanea me nā mea ʻē aʻe. ʻO nā ʻanuʻu noi kikoʻī penei:
1. kau i ka mea kumu, e like me ka sima, ma ka lepo a pahee ke one.
2. E hoʻopili i ka primer a e maloʻo.
3. E kau i ka lole fiberglass ma ka honua a hoʻopili i kahi ʻāpana resin e hoʻopaʻa i kahi.
4. E hoʻopili i ka ʻāpana ʻelua o ka resin i ka lole fiberglass a me ke one maʻemaʻe …… a pēlā aku no ka loaʻa ʻana o ka helu i koi mua ʻia o nā papa a me ka mānoanoa.
5. ʻO ka hope, e hoʻopili i kahi topcoat a maloʻo.

Hōʻuluʻulu manaʻo: No ke aha e hiki ʻole ai i ka papahele anticorrosive ke hana me ka ʻole o nā lole fiberglass

I ke kūkulu ʻana i ka papahele anti-corrosion,lole fiberglass, ma ke ʻano he mea hana koʻikoʻi, hiki ke hoʻomaikaʻi maikaʻi i ka hana holoʻokoʻa a me ke ola lawelawe o ka papahele. Hiki iā ia ke hoʻonui i ka pale ʻana i ka lole, ke kūpaʻa ʻana a me ka pale ʻana i ka corrosion o ka papahele, a ma ka manawa like, hiki ke kōkua pū i ka papahele e mālama i kona nani a me ke ola lawelawe lōʻihi.

 

Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-23-2024